Pets&Co Dier&Care
0547-274194


Welkom!

In onze winkel van bijna 1000m2 bieden wij u een groot assortiment voor uw dier. Behalve alles voor uw hond, kat, knaagdier, vissen en vogel bieden wij ook een groot assortiment van tuin en hengelsport artikelen.

Er bevindt zich in de winkel ook een trimsalon waar je de hond kan laten trimmen en/ of wassen. Ook is het mogelijk om met uw hond, knaagdier of vogel langs te komen om de nagels te laten knippen.

Er bevind zich ook een dierenartsenpraktijk in de winkel, deze is alle middagen geopend. klik hier om naar hun site  gaan.

Wilt u zorgeloos op vakantie en weet u niet waar u met uw kleine huisdier heen moet? Wij hebben ook een kleidierenopvang in de winkel. Wij zullen uw dier(en) met de beste zorg verzorgen!

Achter onze winkel is een ruime parkeerplaats waar u gratis, zonder parkeerschijf gebruik van mag maken. Hierdoor kunt u gemakkelijk groot verpakkingen in de auto laden, wij willen u hier ook graag bij helpen.

Mocht u zelf niet in de gelegenheid zijn om met de auto te komen, hebben wij ook een bezorg service. Kosten hiervan binnen Goor zijn 1,50 euro

Nieuws

Woensdag 13 november van 19.00 tot 21.00 uur

Feed

05-11-2019, 10:01

Vuurwerk info markt

Heeft u de eerste knallen ook alweer gehoord? Heeft u een jonge pup/ kitten en wilt u weten wat u het beste kunt doen om vuurwerkangst te voorkomen? Of misschien wel een hond/ kat die doodsbang is voor...   Meer

 

Social media

Instagram 
Kaart
Opbellen