Pets&Co Dier&Care
0547-274194

Trimsalon Dier&Care

 

                                                                                                            Algemene voorwaarden

Trimmen is enkel op afspraak. Elke woensdag trimt Wim Vaarhorst de honden, op dinsdag- en vrijdagochtend trimt Stephanie de honden. Bij het trimmen word er ook gekeken naar de nagels en oren. Deze worden zondig ook "behandeld" hier worden geen extra kosten voor in rekening gebracht.  

Voor u, uw hond komt brengen naar de trimsalon word verwacht dat hij/ zij is uitgelaten. Als u de ochtend een afspraak heeft staan, liever de hond geen eten te geven voor de tijd. Door de stress kan de hond zijn ontlasting laten lopen of gaan overgeven, daarom vragen wij om hygiënische reden u hond niet te voeren binnen 2 uur voor de afspraak. Ook word verwacht uw hond ontvlooid en ontwormd te hebben, omdat er meerdere honden in de zelfde ruimte aanwezig zijn is er kans dat de hond dan vlooien kan over brengen. Door eventuele ontlasting kunnen ook wormen gemakkelijk overgebracht worden. 

                                Privacy policyOnline afspraak boeken

U kunt hier uw afspraak ook online boeken, 24 uur per dag waar en wanneer u het uitkomt! 

U kunt dan een afspraak maken voor de trimsalon, maar ook voor de klein dieren opvang

Afspraak makenPrijzen trimmen

De prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen afwijken van de hieronder genoemde prijzen dit is afhankelijk hoelang de trimmer met de hond bezig is. De prijzen zijn gebaseerd op een hond die elke 4 tot 6 weken getrimd worden. Honden die erg in de klit zitten of moeilijk te plukken zijn (omdat ze bv. niet (helemaal) pluk rijp zijn), worden duurder. Het kan dus zijn dat u achteraf meer moet betalen. We kunnen u vlak voor de afspraak wel een indicatie geven of er mogelijk kosten bij kunnen komen, hier moet u wel zelf naar vragen bij de trimmer. Zij kunnen dan kijken naar de "staat" van de vacht en aan de hand daarvan een inschatting maken of er mogelijk meer kosten bij kunnen komen. 

*Prijzen zijn inclusief; oren nakijken, nagels knippen en wassen

Knippen/ scheren                        € 37,50 - € 65,00        
     (standaard)                        

Pluk vacht                                       € 37,50 - € 50,00

Grote honden rassen                  € 45,00 - € 75,00

Wassen en  ontwollen                € 25,00 - € 40,00  

Wassen en drogen                        € 15,00 - € 25,00  

Puppy behandeling 1                     €   Gratis     
Geschikt voor honden van 4  tot 7 maanden
(eerste keer langs komen voor een "wen" behandeling, er word dan niks geknipt het is enkel bedoelt om te laten wennen aan de geluiden, de trimtafel, de blazer en het nakijken van de nagels en oren. Dit duurt gemiddeld 30 min.)

Puppy behandeling 2                     €   15,00
Geschikt voor honden van 6 tot 12 maand
(kleine/ korte behandeling, hier worden ze gewassen, droog geblazen, naar de oren en nagels gekeken evt. behandeld en worden ze zo nodig "bij"geknipt dit duurt gemiddeld 60 min.) 


Nagels of vleugels knippen     
€   2,50 

Anaal klieren uitknijpen           €   2,50

 


 


 
Kaart
Opbellen